Пиле с маслини и каперси

Апетитен специалитет без много усилия


Приготвяне
70 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Сложете пилешките бутчета в купа и добавете всички съставки, без виното. Разбъркайте добре и оставете да се маринова за няколко часа. Най-добре за една нощ. Загрейте фурната на 180С. Изсипете бутчетата в намазнена тава заедно с маринатата и добавете бялото вино. Печете около 50-60 минути до златисто. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Сварете ориза във вода с малко сол. Отцедете и оставете настрана да се охлади. Сварете и пилешкото месо. Смесете ориза, нарязаното пилешко месо, лук, половината...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп