Пиле с кашкавал
Невероятно апетитно ястие за вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилето се поръсва отвътре със сол и черен пипер. Намазва се с олио и се слага да се пече. Кашкавалът се разтопява на слаб огън с виното, поръсва се с черен пипер и индийско орехче. Опеченото пиле се нарязва на парчета, подреждат се в тавичка, заливат се с разтопения кашкавал и се запичат в силна фурна.
Още по темата
Пилето се разфасова и заедно с морковите се сварява в подсолена вода. Изваждат се от бульона, пилето се обезкостява и се накъсва на дребни парчета. Сладките и люти...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп