Пиле по средиземноморски

Диетично предложение за апетитна вечеря


Приготвяне
70 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В тавичка за печене настържете кората от лимона, изцедете сока и към това добавете ригана, чесъна, зехтина, солта и пипера. Разбъркайте добре, за да се смесят подправките. Разфасовайте пилето. Оваляйте всяка порция от в този дресинг. Подредете месото в тавата върху остатъка от дресинга. Покрийте с фолио и печете за около 20 минути. След това обърнете и отново печете за около още 30 минути трябва да са готови. Сервирайте бутчетата, полети със соса от тавата и с гарнитура по желание.
Още по темата

В голяма купа смесете всички съставки, без маслото. Него го разтопете в тиган на средно силен огън. От месната смес оформете кюфтенца с големината на дланта ви....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп