Пикантна рибена супа
Приготвяне
60 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете рибния бульон от главата на рибата и опашката, залейте с 3,5 л вода и варете за 20-25 минути, като периодично отнемате от пяната. Изцедете добре бульона. Нарежете зеленчуците и ги сварете в горещия бульон. През това време почистете добре рибата и я прибавете към зеленчуците. Прибавете лютия пипер, останалите подправки, ситно нарязаната люта чушка. Когато супата е готова и кипне добре чукнете яйцата при постоянно и бързо разбъркване и отнемете от огъня.
Още по темата
Почистената риба се нарязва на парчета, залива се с 6-7 ч.ч. вода, осолява се и се вари 10-15 мин. Изважда се, а бульонът се прецежда. В него се прибавят олиото,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп