Печени палачинки с кайма

Много вкусно, бързо и икономично предложение


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Лукът се нарязва и се запържва в тиган. Прибавят се каймата, ситно нарязаният чесън, настърганите домати, червеният пипер, риганът и черният пипер. Посолява се на вкус. Задушава се още 10 минути до сгъстяването на сместа. Разбърква се добре. С готовата плънка се завиват палачинките и се подреждат в намаслена тавичка. Запичат се в умерена фурна за 15 минути. Изваждат се, поръсват се с настъргания кашкавал и се връщат във фурната за още няколко минути, докато той се разтопи.
Още по темата

Лукът се задушава в маслото, прибавя се брашното и се запържва. Разрежда се с отварата от варенето на зеленчуците и се вари до получаване на гъст сос. Сваля се от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп