Печени кюфтета с песто и кашкавал
Ароматен вариант по италиански на любимата рецепта
Приготвяне
25 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 180 градуса. Пригответе тавичка, постлана с намаслена хартия за печене.
В голяма купа смесете всички съставки и разбъркайте добре с ръце. Оформете от сместа топки с големината на дланта ви и ги наредете в тавичката на разстояние 1-2 сантиметра една от друга.
Печете 10 минути, след което обърнете и печете още 10 минути.
Може да ги сервирате с гарнитура от пюре или върху спагети и макарони с доматен сос.
Още по темата
Каймата се омесва добре с ориза, солта и магданоза. Правят се кюфтета и се пускат в 3 ч.ч. вряща вода. Кюфтетата се варят, докато омекне оризът и месото се свари....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп