Пене с наденица

Бързо и лесно предложение за вкусна семейна вечеря


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте зехтина в тиган и запържете лука. Доавете нарязаната наденица и лютата чушка. Задушете за още няколко минути, след което прибавете целината, дафиновия лист и виното. Задушавайте, докато течността се абсорбира и сипете доматите. Овкусете със сол и черен пипер, кипнете и варете на слаб огън 25 минути. Добавете млякото, разбърквайте 4 минути и свалете от огъня. Махнете целината и дафиновия лист от соса. Междувременно сварете пенето и го смесете с топлия сос. Поръсете с пармезан и поднесете веднага.
Още по темата

Пастата се сварява в подсолена вода и се отцежда. Докато е още топла, към нея се добавят 40 мл зехтин, черен пипер на вкус и настърганият кашкавал. Пилешкото се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп