Пастет от печени чушки и сирене



Начин на приготвянe
Измитите чушки се изчистват от дръжките и семенната част (изтърбушват се), изпичат се и се обелват. След което се смилат с машинка за месо със ситна решетка.
В тава се загрява олиото и се слага сместа да се позапържи до поемане на олиото и лекото є сгъстяване. Прибавя се с черния пипер и кимиона и се разбърква добре. Ако е необходимо, се посолява на вкус. Накрая се прибавя и ситно нарязаният магданоз.
Готовият пастет се разсипва в бурканчета и се варят 10 минути за капачка.
Още по темата

Нарежете рибата на дребно и отделете кората и вътрешната костилка на авокадото. В подходящ съд ги смесете заедно с шерито, зехтина, обезкостените маслини, свареното...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп