Панирано топено сирене
Хрупкави сиренца походящи за обяд, вечеря или предястие
Приготвяне
30 мин
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сложете топеното сирене за около 15 минути във фризер. През това време разбийте яйцата, натрошете корнфлейкса. Извадете топеното сирене и го оваляйте в галетата. През това време, в тиган сгорещете олиото, след като се сгорещи, намалете котлона. След като сте оваляли топеното сирене в галетата, го потопете в разбитите яйца, след това във корнфлейкса и в тигана. Трябва да се обръщат бързо, за да не изгорят, след като сте получили златистият цвят ги изваждате в кухненска хартия, за да се отцеди мазнината. Гарнира се със сладко от боровинки, резенчета портокал или друго по желание.
Още по темата
Слага се сиренето за 10-ина минути във фризера. През това време се разбиват яйцата заедно с оцета. Отделно се смесват галетата, смлените орехи, черният пипер,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп