Панирани пилешки сърца

Панирани пилешки сърца Лакомник

Вкусни и хрупкави месни хапки за вечеря

Панирани пилешки сърца
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг пилешки сърца

3 яйца

брашно за паниране

галета за паниране

4 скилидки чесън

сол на вкус

черен пипер на вкус

олио за пържене

Начин на приготвянe

Почистете сърцата и ги разрежете на половина, като внимавате да не е до края. Начукайте ги леко, подправете и ги намажете добре с пасирания чесън. Оваляйте всяко от сърцата първо в брашното, след това в разбитите яйца, галетата и запържете до готовност. 

Още по темата
Още по темата
Пилешки сърца с гъби
Сварете пилешките сърца за 5 минути да омекнат леко, но не до пълна готовност. Загрейте олиото на средно силен огън и добавете нарязания на колелца лук. След 2 минути...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц