Паниран кашкавал с бира

Бързо, лесно и апетитно предястие


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Сипваме бирата и предварително изстискания лимонов сок в подходящ съд, добавяме брашното и разбъркваме. Към получената смес слагаме черния пипер и сол на вкус и отново разбъркваме. Разбиваме яйцата с 2 с.л. вода. Нарязваме кашкавала на средни по големина парчета, които потапяме първо в сместа, а после и в разбитите яйца. Загряваме олиото в грил тиган и в него пържим кюфтетата, докато се зачервят.
Още по темата

Сварете броколите и разделете розичките на по-дребни. Нарежете лука на ситно. Смесете всички продукти в купа за салата. Поръсете обилно с настъргания кашкавал....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп