Аспержи с кашкавал
Интересно и апетитно предложение за гостите
Приготвяне
25 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Аспержите се измиват и обелват. Връзват се на снобчета и се сваряват в леко подсолена вода, и малко масло. Когато се сварят се освобождават от конците и се подреждат в тавичка. Заливат се с 2-3 с.л.силно препържено масло. Отгоре се поръсва с настъргания кашкавал, овкусява се и се запича до златисто. Поднасят се топли.
Още по темата
Почистете аспержите, като ги измиете и отрежете 2 см от долната част на стъблото. Съберете ги по три в снопчете, увийте ги в тънки филийки бекон, напръскайте със...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп