Пай с миди

Пай с миди Лакомник
Пай с миди
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

250 г солено тесто за пица

2 с.л. извара

6 миди

100 г кашкавал

червен пипер на вкус

сол на вкус

1 ч.л. зехтин

Начин на приготвянe

Разстелете в тава тестото и го запечете за 20 минути в загрята до 200 градуса фурна. Нарежете месото на мидите на 4 части, смесете ги с изварата, рендосания кашкавал и подправете със сол и червен пипер. Намажете готовото тесто с получената смес и поръсете с малко зехтин.

 

Още по темата
Още по темата
Как да направите домашно тесто за пица (стъпка по стъпка)
Смесете меда с маята и чаша от водата, която е топла, но не й гореща. Оставете 5-10 минути маята да шупне – появява се пяна на повърхността. В голям съд...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц