В миксер смесете брашното, солта, маслото и бъркайте докато се смеси добре и се получат шупли. Докато работи миксера, добавете лимоновия сок, и водата по 1 с.л. лъжица, докато тестото започне да се отлепя от стените на купата.
Омесете тестото. Увийте в найлон и оставете за 1 час в хладилник.
Загрейте фурната на 150 градуса. Намазнете форма за пай.
Тестото разстелете на набрашнен плот. Сложете го във формата, като притискате към дъното и стените. Изпечете пая докато покафевее - около 30 минути.
Смелете бекона. Разбийте сиренето и сметаната добре с миксер. Смесете с останалите съставки без бекона и охладете за нощ. Напълнете пая със сместа и отгоре украсете с лентите бекон, като ги кръстосвате.
* Може да направите пая и с готово тесто за пица.