Орехово реване
Сочен и лесен за приготвяне десерт
Приготвяне
60 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Яйцата се разбиват добре със захарта при леко нагряване. След това се отстраняват от огъня и се разбиват до изстиване. Сместа трябва да увеличи обема си. При леко разбъркване се прибавят брашното, канелата и орехите. Изсипва се в намаслена тавичка и се пече в умерена фурна за около 40-45 минути. Изпеченото реване се оставя да изстине и се залива със сварения захарен сироп.
Още по темата
Маслото (трябва да е със стайна температура) се разбива със захарта до побеляване. Добавят се жълтъците и отново се разбива. Отделно белтъците се разбиват на сняг....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп