Миш-маш с кайма
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Чушките се изпичат, обелват и нарязват на парчета. Свинската и телешката кайма се раздробяват на парчета и се запържват в малко зехтин. Щом променят цвета си, се добавят нарязан на кубчета лук и чушките и се посолява. Щом лукът омекне, се слагат доматите, нарязани на кубчета, и се задушава на тих огън 10-15 минути. Чесънът се счуква и се добавя към сместа заедно с чубрица и босилек. Накрая се изсипват яйцата, разбърква се добре и се готви още 5-6 минути.
Още по темата
Лукът и зелените чушки се нарязват на ситно и се запържват в част от маслото до полуомекване. Доматът се нарязва на кубчета, червените чушки на ситно и се прибавят към...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп