




Лукът и зелените чушки се нарязват на ситно и се запържват в част от маслото до полуомекване. Доматът се нарязва на кубчета, червените чушки на ситно и се прибавят към омекналите зеленчуци. Овкусяват се с черен пипер и се задушават, докато се изпари течността. Яйцата се разбиват в купа. Към тях се прибавят натрошеното сирене и ситно нарязаният магданоз и се разбърква добре. Яйчената смес се изсипва при леко изстиналите зеленчуци и отново се разбърква. Отрязва се парче хартия за печене, което се намокря с вода, намачква се и се разстила върху кухненски плот.
Намазва се обилно с част от останалото масло. Две от корите се слагат една до друга върху хартията откъм широката си част и се намазват с масло. Върху тях се подреждат нови две кори и също се намазват. Това се повтаря до изчерпване на корите. След това хартията заедно с корите се премества внимателно в тиган с огнеупорна дръжка. Оформя се вдлъбнатина по ръба на съда. Покрива се с тези, които са останали извън тигана. Хартията, която също е останала извън тигана, се отлепва от корите и се откъсва, за да не се запали. Ястието се запича за кратко на котлон, докато хване хрупкава коричка отдолу. След това се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10–15 минути.
