
Различно и вкусно предложение за миш-маш




Обелват се и се нарязват на филийки скилидките чесън. Запържва се до златисто в олиото. Добавят се чушките и лука, нарязани на парченца. Оставят се да се задушат докато омекнат. Нарязват се на по-едри парчета обелените домати. Прецеждат се нарязаните домати през гевгир. В тава се слагат зеленчуковата смес и доматите. Разбърква се и се пече на умерена температура на най-долната скара на фурната, докато соса се поизпари и зеленчуците омекнат. Добавя се сиренето, нарязано на кубчета и се запича за още 15 минути. Подправя се сместа с черен пипер и сол. Разбиват се яйцата с брашното и се добавят към сместа в тавата. Разбърква се и се поръсва с настърган кашкавал, магданоз и сух чесън. Връща се обратно във фурната на най- горната скара, да се запече кашкавала. Поднася се поръсено с магданоз и нарязани на ситно пера от зелен лук.

