Мини лазаня с кайма и колбаси

Малки вкусни хапки, които стават за нула време за обяд


Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 190 градуса. Запържете каймата със ситно нарязания колбас и разделете месната смес на 4 равни части. Едната използвайте при това гответе, а другите може да замразите. Когато каймата добре се запържи, прибавете соса и разбъркайте, прибавете половината от кашкавала, подправете и разбъркайте. Сложете листата за лазаня в намаслена тава, сложете на равен слой от каймата, поръсете с кашкавал и запечете за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Още по темата

За пълнежа смесете манатарките с водата и оставете за половин час. Запазете половината течност. Гъбите отцедете и нарежете на ситно.
Загрейте зехтина и добавете лука...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп