Месо по селски

Майсторски специалитет от италианската кухня с крехки мръвки


Приготвяне
3 часа
Порции

6

Начин на приготвянe
Оваляйте месото в брашно. Загрейте маслото и запържете месото за 5 минути и го извадете. Запържете лука и чесъна за 3 минути, добавете гъбите, бульона, сладкото, върнете месото, залейте с оцета и соса. Намалете огъня и задушете за 2 часа, а след това сипете в намаслена тава. Пригответе скончетата, като смесите необходимите продукти и замесите тесто. Разделете на 24 части и оформете квадрати. Наредете ги върху месото и запечете за 20 минути.
Още по темата

Бутер тестото се изважда от хладилника непосредствено преди готвене.
Обелете и сварете картофите в леко подсолена вода и ги намачкайте с вилица на пюре.
Лукът...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп