Марципаново сърце
Приготвяне
60 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбийте всички продукти с миксер, освен глазурата, докато не стане еднородна шоколадова смес и прибавете марципановото масло. Разточете тестото с дебелина 3-5 мм и намажете с ликьор. Отгоре покрийте с глазурата. С помощта на мокър нож изрежете тестото във формата на сърце. Оставете напълно да изсъхне и тогава може да нанижете сърцето на конец.
Още по темата
Накиснете стафидите в рома за 30 минути. В тенджера на слаб огън разтопете шоколада, прибавете маслото, сметаната и бъркайте докато се образува еднородна смес. В...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп