Маринована бяла риба
Супер вкусно и икономично предложение за обяд или вечеря
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филето риба се нарязва на парчета. Чесънът, солта и подправките се счукват в купа. Добавят се оцетът, виното и се разбърква. Рибата се поставя в купа с капак и се залива с маринатата. Оставя се за 1 нощ в хладилник.Преди пърженето рибата се отцежда от маринатата. Смесват се брашното и галетата. Рибата се овалва в брашнената смес. В дълбок тиган се сгорещява мазнината и рибата се пържи на порции до златист цвят. Сервира се с гарнитура по желание.
Още по темата
Рибата се почиства, измива и реже на котлети. От главата може да се приготви супа. Брашното се смесва със солта. Рибните котлети се овалват в брашно. Пържат се до...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп