Лимонов пудинг
Вкусно кремче за 30 минути, което става и за бебетата
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбийте жълтъците със захарта до получаването на светла и гъста пяна. Прибавете ситно настърганата кора на половин лимон, сока от 2 лимона и продължете да разбивате. Направете твърд сняг от белтъците, разтворете желатина в 2 с.л. вряла вода, прибавете го към жълтъчената пяна, като разбърквате непрекъснато. Накрая добавете и разбитите на сняг белтъци. Разбъркайте добре сместа, охладете и поднесете с разбита сметана.
Още по темата
Сварява се гриса заедно с млякото и захарта. Сваля се от огъня и след като изстине се слагат един по един жълтъците, ванилията и накрая отделно разбитите на сняг...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп