Лападник

Лападник Лакомник
Лападник
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
10
Автор
Жанета Караиванова, Елхово
Лакомник Необходими продукти

1 връзка джоджен, пресен

3 щипка черен пипер

1 ч.ч. олио

1 кора за баница

4 връзки лапад

200 г сирене

2 яйца

Начин на приготвянe

Попарваме лапада, натрошаваме сиренето. Добавяме подправките и смесваме добре.

Разгъваме корите, поръсваме навсякъде със сместа. Навиваме и нареждаме в тавичка. След като подредим всички кори, разбиваме яйцата и заливаме лападника.Печем в умерена фурна.

Още по темата
Още по темата
Баница с месо и лук
Месото смелете на ситно и размийте с малко вода, разбъркайте леко. Загрейте зехтина на средно силен огън и задушете в него лука, добавете месото и оставете на котлона...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц