Кюфтета от телешко с доматен сос

Апетитно предложение за всеки ден


Начин на приготвянe
Телешката кайма се смесва със сол, черен пипер и ситно нарязан лук. Оформят се малки кюфтенца с мокри ръце и се пекат в тиган с незалепващо покритие до готовност.
В тиган се поставят настърганите домати и щом заврат, се добавят течният мед, черният пипер и солта. Щом сосът се сгъсти, се добавят кюфтенцата. Ястието се премества от котлона след около 5 минути и се посипва с пресен магданоз.
Още по темата

Смете предварително сварения грис, яйцето, каймата, подправете на вкус, разбъркайте и оформете средни кюфтета. Запържете лука и чесъна до златисто, прибавете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп