Кьопоолу с варени яйца
Приготвяне
30 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Патладжаните се изпичат на силен огън, обелват се и се счукват на пюре. Прибавят се счуканият на кашица чесън, олиото, сол на вкус, твърдо сварените, изстудени и ситно нарязани яйца. Подправя се с оцет на вкус. Разбърква се добре и се изсипва в чинията за поднасяне, украсена със ситно нарязания магданоз и кръгчета от червения домат.
Още по темата
Запечете на умерена температура патладжаните и чушките за около 10 минути. Запечените зеленчуци преместете в купа с капак и ги покрийте за около 10 минути. Когато са...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп