Кашкавалени пържоли

Кашкавалени пържоли Лакомник
Кашкавалени пържоли
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 свински пържоли

200 г шунка

150 г кашкавал

1 яйце

3 с.л. брашно

3-4 с.л. галета за паниране

черен пипер на вкус

сол на вкус

1/2 ч.ч. прясно мляко

2 с.л. олио 

Начин на приготвянe

Залейте месото с млякото и оставете за 30 минути в хладилника. Нарежете на филии кашкавала и шунката. Подсушете месото от млякото и леко начукайте пържолите с черен пипер и сол. Сложете във всяка пържола от парче шунка и кашквала и загърнете на половина. Панирайте в брашно, яйце и галета и запържете добре от двете страни. 

Още по темата
Още по темата
Винени телешки пържоли
Пържолите се начукват и осоляват. Сланината се нарязва на малки късчета, които се слагат в тенджера, отгоре се подреждат пържолите и нарязания лук на филийки....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц