Картофени крокети с месо
Приготвяне
35 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Настържете картофите и прибавете към тях разбитото яйце. Подправете със сол и черен пипер на вкус и разбъркайте. Пасирайте свинското месо, добавете сол, черен пипер и пасирания лук. От картофената смес направете средни топки и ги напълнете със свинската кайма. След това ги оваляйте в брашно, потопете ги в едно разбито яйце, а след това ги оваляйте в пшениченото брашно и ги запържете в предварително загрятото растително масло. Сервирайте крокетите още топли, като ги гарнирате със сметана.
Още по темата
Изчистеният и измит спанак се задушава в малко подсолена вода, отцежда се и се смила, след което се смесва с гъсто приготвения сос „Бешамел” и сурови яйца....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп