Картофена плескавица
Изумително вкусно предложение с картофи
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете картофите и ги пасирайте, докато са още топли. Нарежете лука и магданоза ситно и ги добавете в пюрето от картофи. Прибавете още натрошеното сирене и яйцата и бъркайте, докато сместа стане гладка. От готовата смес оформете плоски големи кюфтета, оваляйте в галетата и изпържете до златисто. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Каймата се омесва с черния пипер, настъргания лук и чесън. Оставя се в хладилник да отлежи поне 1 час. След като се извади от хладилника, отново се омесва и от нея с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп