Картофена крем-супа с наденички

Рецепта за бърза, вкусна и ароматна супичка


Начин на приготвянe
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се сваряват в бульона заедно с нарязания лук. Пасират се и към супата се прибавят нарязаните на тънки ивици листа от киселец и целина. Подправя се със сол и черен пипер и се вари 5 мин. Две твърдо сварени яйца се разделят наполовина, овалват се в брашно, яйце, галета и заедно с наденицата се изпържват в маслото. Към готовата супа се прибавя сметаната. Поднася се с половин панирано яйце и наденица.
Още по темата

Нарязаният лук се запържва в маслото, прибавя се оризът, заливат се с бульона и се варят. Месото се смила и се смесва с 1 яйце, 2-3 с.л. изцеден от супата ориз, черен...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп