Есенен чийзкейк с тиква и извара

Вкусен, ароматен и диетичен десерт за неделния ден


Приготвяне
60 минути
Порции

10

Начин на приготвянe
Смесете съставките за основата, след което пресовайте с шпакла в 23-сантиметрова охладена тавичка за торта. За блата разбийте с миксер изварата и захарта в голяма дълбока купа, докато се получи еднородна смес. Добавете тиквата, подправките и солта. След което разбийте отново.
Отделно разбийте яйцата и добавете и тях, след това разбъркайте. Излейте сместа върху пресованите бисквитени трохи в тавата за торта. Сложете да се пече на 150 градуса.
Междувременно се заемете с крема. Смесете сметаната, захарта и ванилията и нанесете върху вече изпечения кейк. След това върнете във фурната за 5 минути. Охладете го и го оставете да престои в хладилник за 1 денонощие.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп