Кавърма по католишки
Приготвяне
2 часа
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на хапки и леко се запържва в мазнината. Патладжаните се нарязват на филийки, които се пържат от двете страни до златисто-кафяв цвят. Лукът, празът и гъбите се нарязват и се слагат да се запържат. Като се позапържат, се прибавят доматеното пюре, чушките и пържените патладжани. Прибавяме и подправките. Накрая се прибавя и брашното, разбърква се и се сипват 2 ч. вода. Сместа се слага в огнеупорен съд, прибавя се и месото, завива се с фолио и се слага да се пече. Печем около 60-80 мин на 200 градуса.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп