Италианско фереро

Страхотно предложение за домашно лакомство


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Вафлите се натрошават ситно или се смилат в кухненски робот. Трябва да се получат трохи, които се смесват с натрошените лешници. Всичко се обърква с течния шоколад и сместа се слага в хладилник за 1/2 час. След това оформете малки топчета. Всяко топче се овалва в разтопения заедно с олиото черен шоколад. Оставяйте готовите бонбони в хартиени кошнички или в кутия от други шоколадови бонбони.
Още по темата

Млякото, захарта и кравето масло се слагат в тенджерка. Съдът се поставя на включен котлон. Бърка се непрекъснато докато захарта се разтвори. Отделно се смесват...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп