Италианската кухня изкушава Веселин Маринов

Италианската кухня изкушава Веселин Маринов Лакомник
Италианската кухня изкушава Веселин Маринов
Автор:Лакомник

Певецът Веселин Маринов е голям почитател на италианската кухня. Винаги когато приготвя паста, лазаня или някоя антипаста добавя нещо от себе си. Вместо с тежки сосове и месо, той предпочита спагетите с повече зеленчуци.

Необходими продукти:

1 тиквичка

200 г спагети без глутен

10 г кедрови ядки

10 г бадеми

2 скилидки чесън

10 листа босилек

1 връзка рукола

зехтин

сол

черен пипер

Начин на приготвяне:

Сваряваме спагетите в подсолена вода. В хаванче счукваме бадеми и кедрови ядки, добавяме чесън, листа босилек, рукола, сол, зехтин и черен пипер. С това песто заливаме спагетите. Тиквичката се нарязва на кубчета и се запържва в тиган със зехтин до златисто след което я добавяме към порциите.

Още по темата
Още по темата
Спагети с миди
Нарежете на ситно лука и го запържете. Размразете мидите и ги почистете добре. Сложете ги в тенджера и ги залейте с вода. Когато кипнат добавете доматеното пюре,...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц