Испански тост с авокадо

Пълноценна, засищаща и много полезна закуска


Начин на приготвянe
Филийките пълнозърнест хляб се изпичат от двете страни. Авокадото се обелва и се нарязва на кубчета, които веднага се посоляват и напръскват с лимонов сок, за да не променят цвета си. Важно е авокадото да не е хрупкаво, а напълно узряло и меко. Върху горещите филийки се посипва съвсем малко зехтин и се разпределят кубчетата авокадо. Отгоре нареждаме парченцата хамон.
Още по темата

Тиквичките се нарязват по дължина, осоляват се и се оставят да престоят 15 мин. Потапят се в брашно и се пържат от двете страни във вряща мазнина. Отделно се размесват...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп