Зелен фасул с кайма

Апетитна, икономична и бърза идея за делничните дни


Начин на приготвянe
Изчистваме и нарязваме зеления фасул. За около 10 минути го варим във вряща солена вода. В нагорещено олио запържваме на ситно нарязания лук, морков, чесън и каймата. След това добавяме отцедения зелен фасул, овкусяваме със сол и червен пипер. Заливаме с 200 милилитра вода и варим 20-25 минути. След като е готов добавяме копъра.
Още по темата

Дробът се бланшира в кипяща подсолена вода за 3-4 минути. Изважда се и се нарязват на парченца. Задушава се в сгорещено краве масло за 3-4...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп