Еклерова торта с праскови
Невероятна вкусотия подходяща за всякакви поводи
Приготвяне
120 мин
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Наредете в ринг /без дъно /какаов блат, малко крем бял, еклери пълни с кафяв крем, отгоре пак бял крем и блата с орехите. От останалия крем какао, с който пълните еклерите добавете течен шоколад и малко желатин, намажете отгоре тортата и оставете да стегне за 1 ч в хладилника. Наредете прасковите предварително потопени в разтворен в компот с желатин, доукрасете върнете тортатаи пак в хладилника. Когато всичко се стегне махнете ринга и отстрани украсете с шоколад.
Още по темата
Брашното се пресява, добавят се содата и какаото и се разбърква. Млякото се изсипва в купа заедно с лимоновия сок и се оставят малко да престоят. Маслото се разбива с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп