
Атрактивно и вкусно предястие за вашите гости




Сипваме 1 ч.ч. вода в тенджера и добавяме маргарина и солта. Щом започне да ври, прибавяме брашното и разбъркваме енергично, докато сместа започне да се отделя от дъното и стените на съда. Сваляме от огъня. Разбиваме 4 яйца, слагаме ги в сместа и отново разбъркваме. Слагаме сместа за еклери в кухненска фуния. Оформяме кръгли форми с дебелина 5 см в тава с оризова хартия. Печем ги 15-20 мин във фурна, загрята на 220º, след което намаляваме температурата на 150º и държим още 20 мин. Щом изстинат, ги разрязваме на половинки по дължина. Нарязваме чушката и лука на ситно. Към тях прибавяме рибата тон, майонезата и лимоновия сок. Смиламе ги с блендер и получената смес използваме за плънка на еклерите. Готовите еклери прибираме в хладилника, така че да ги сервираме студени.

