Гювеч с булгур
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на порции и се запържва в дълбок тиган или тенджера. Прибавят се нарязаните лук, гъби, чушки, чесън и се поръсват с чубрица и черен пипер. Заливат се с 3 ч.ч. гореща вода и ястието се вари на тих огън, докато омекне месото. Добавя се измитият булгур и нарязаните на кубчета домати. Гювечът се вари още 20-30 минути и се поръсва с магданоз.
Още по темата
Накиснете гъбите във вода за 25-30 минути, измийте добре и сварете в кипяща вода за 10 минути, изцедете. Измийте добре месото и варете до готовност за около 30-45...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп