Воденички с гъби
Така се правят най-вкусните и бързи воденички
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Воденичките ги сваряваме. В разтопеното масло запържваме нарязаните гъби и лука. Сипваме малко от прецедения бульон (получен от варенето на воденичките) и ги задушаваме още няколко минути. Прибавяме воденичките, соевия сос, червения и черен пипер на вкус. Разбъркваме добре и след 4 – 5 минути сваляме ястието от огъня.
Още по темата
Нарязваме лука и гъбите на филийки. Воденичките предварително сме сварили до готовност. Задушаваме лука и гъбите в маслото, добавяме нарязаните воденички. Добавяме...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп