Пилешки воденички с лук, манатарки и кашкавал

Пилешки воденички с лук, манатарки и кашкавал Лакомник
Пилешки воденички с лук, манатарки и кашкавал
Време за приготвяне
Приготвяне
1 час
Порции
Порции
3
Автор
Роза Костова, Павел баня
Лакомник Необходими продукти

500 г пилешки воденички
2-3 глави лук
гъби - около 300 г (аз съм използвала манатарки)
50 г масло краве
соев сос
черен пипер
100 г кашкавал за поръсване

Начин на приготвянe

Нарязваме лука и гъбите на филийки. Воденичките предварително сме сварили до готовност. Задушаваме лука и гъбите в маслото, добавяме нарязаните воденички. Добавяме соевия сос и черния пипер. Готовото ястие поръсваме с настърган кашкавал.

Да ви е сладко!

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц