Бухтички с кашкавал и извара

Вкусна и икономична закуска за цялото семейство


Приготвяне
40 минути
Порции

12

Начин на приготвянe
Смесете водата, брашното, добавете водката и размесете гладко тесто. Настържете кашкавала на едро и го смесете с изварата и ситно нарязания магданоз. Разточете тестото, нарежете го на кръгове като във всеки сложите от получената плънка, затворете добре от всички страни, защипете краищата и ги натиснете леко. Загрейте олио и ги запържете до златисто.
Още по темата

Маята се размива с 1-2 с.л. топло мляко, прибавят се щипка сол и захар, 3 с.л. Брашно, разбърква се и се оставя на топло да втаса. Брашното се пресява, прави се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп