Боровинково тирамису

Пригответе си този изключително прост и лесен десерт


Приготвяне
30 мин
Порции

6

Начин на приготвянe
Разбийте жълтъците с пудра захар. Прибавете маскарпонето и разбъркайте добре. Отделно разбийте белтъците на сняг. Изсипете ги при останалат смес и разбъркайте внимателно. Замразените плодове се размразяват и се пюрират. Смесва се с крема от маскарпоне. Във подходяща форма се поставя една част от крема с маскарпонето. Отгоре се поставят потопените в мляко бишкоти. Отново крем, бишкоти и така докато не свършат продуктите. Декорирайте по желание и оставете тирамисуто да престои за няколко часа в хладилнка.
Още по темата

Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп