Бисквити с орехова глазура

Хрупкави и ароматни домашни бисквити


Начин на приготвянe
Разбива се маслото със захарта, прибавят се 4 жълтъка, ванилията и брашното. Замесва се тесто, което се разточва на кора с дебелина 2-3 мм. Изрязват се бисквити с формички и се подреждат в тава, намазана с масло. Разбиват се белтъците със захарта и се прибавят орехите, ромът и ванилията. С тази глазура се мажат бисквитите и се пекат в умерена фурна.
Още по темата

Размекнатото масло се разбива със захарта. Добавят се брашното, бакпулвера, разбърква се добре и се прибавят едно по едно яйцата. Накрая се слага и шоколадът. Получава...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп