Бисквитена торта с цедено мляко

Бисквитената торта е един от най-любимите и лесни за приготвяне десерти


Начин на приготвянe
В купа разбийте киселото мляко с 1 чаена лъжичка пудрата захар. С другата1/2 чаена лъжица пудра захар разбийте течната сметана до получаване на пухкав крем. Смесете двете млечни смеси и разбърквайте до получаване на крем. Започнете да редите тортата по обичайния начин – ред натопени в прясно мляко бисквити, ред крем от мляко и така до свършване на продуктите. Завършете със слий крем, който украсете по желание. Оставете тортата престои в хладилник 4 часа, за да стегне добре.
Още по темата

В тенджерка сложете захарта, царевичното нишесте и солта. Прибавете млякото и разбитите жълтъци. Започнете да бъркате, докато заври и започне да се сгъстява. После...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп