Баница с лапад и сирене
Лесна и фантастично вкусна закуска
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измийте лапада, нарежете го на ситно, посолете и го оставете да престои 15 минути. След това го изстискайте добре с ръка, добавете настърганото сирене, яйцата и сметаната. Вземете един лист от корите и го намажете с мазнина. Върху кората сложете от плънката с лапад. Навийте на руло. Рулата се нареждат в тава покрита с хартия за печене. Така процедирате до свършване на продуктите. Печете в предварително загрята на 180С фурна за около 40-45 минути.
Още по темата
Нарежете праза на ситно и го запържете в малко олио. Яйцата разбийте и добавете киселото мляко, натрошеното сирене, настъргания кашкавал и нарязано топеното сирене....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп