Баница с кашкавал и сирене

Този неповторим аромат ни връща към детството


Приготвяне
60 мин
Порции

10

Начин на приготвянe
Нарязваме сиренето и натрошаваме сухарите. Разбъркваме ги заедно с прясното мляко, кашкавала, прдварително разбитите яйца и магданоза. Намазваме тава с олиото. Слагаме в нея корите, намазани с маслото, а между тях получената плънка. Завиваме краищата на корите. Напръскваме ги с 2 с.л. вода и ги нарязваме на средни по големина парчета. Печем 45 мин във фурна, загрята на 180 градуса.
Още по темата

Разбиваме яйцата, прибавяме нарязаното на много ситни кубченца сирене. Слагаме содата в киселото мляко, добавяме малко сол и разбъркваме. Вземаме по кора, прегъваме на...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп