Бананови палачинки

Интересен вариант на любимата закуска


Приготвяне
25 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 220 градуса. В огнеупорен тиган затоплете маслото на умерен огън и оставете настрана. Смесете яйцата, млякото, брашното, кафявата захар, ванилията и солта и разбъркайте добре с миксер около минута, докато стане напълно гладка.
В друга купа смесете захарта и канелата. Изсипете яйчната смес в тигана и наредете банановите филийки в тигана. Равномерно покрийте със захарта с канелата. Преместете във фурната и печете около 20 минути или до покафевяване. Отлепете от тигана, нарежете и сервирайте с кленов сироп или сладко.
Още по темата

Палачинката е неописуемо приятно изживяване и като всяко такова е известно по целия свят. За разлика от националните кухни сгушени в своите традиции, палачинката тихо...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп