Аспержи по милански
Невероятно предястие с аспержи
Приготвяне
15 минути
Порции
1
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измийте аспержите и отрежете твърдата им част. Сварете ги в подсолена вода за 10 минути или докато омекнат. Извадете ги върху салфетка. През това време сварете яйцата и ги почистете. Сложете аспержите в порционна чиния, отгоре нарежете яйцата, поръсете с пармезан, подправете по желание и сервирайте.
Още по темата
Сварете картофите в подсолена вода до полуготовност, след това ги изстудете със студена вода и ги почистете от кожата. В отделна тенджера сварете аспержите. В тиган...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп