Аспержи по милански

Аспержи по милански Лакомник

Невероятно предястие с аспержи

Аспержи по милански
Време за приготвяне
Приготвяне
15 минути
Порции
Порции
1
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

6-10 стръка аспержи

1-2 яйца

настърган пармезан на вкус

сол на вкус

черен пипер на вкус

зехтин на вкус

Начин на приготвянe

Измийте аспержите и отрежете твърдата им част. Сварете ги в подсолена вода за 10 минути или докато омекнат. Извадете ги върху салфетка. През това време сварете яйцата и ги почистете. Сложете аспержите в порционна чиния, отгоре нарежете яйцата, поръсете с пармезан, подправете по желание и сервирайте.

Още по темата
Още по темата
Картофи с аспержи в сметанов сос
Сварете картофите в подсолена вода до полуготовност, след това ги изстудете със студена вода и ги почистете от кожата. В отделна тенджера сварете аспержите. В тиган...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц