Паста с аспержи и прошуто
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете пастата по указанията на опаковката. Малко преди да изцедите прибавете аспержите за 3 минути, изцедете, като отделите 250 мл от водата. Загрейте зехтин и запържете нарязаното на кубчета прошуто, добавете пасирания чесън и гответе още няколко минути. Добавете виното и гответе докато почти се изпари. Отделно разбийте жълтъците с водата и разбийте добре. Смесете пастата с аспержите в соса с прошуто, поръсете с пармезан, мащерка и лимонови кори. Подправете на вкус и се, добавете жълтъците и гответе докато соса се сгъсти.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп